VELIKA ČAST ZA SRPSKI BORILAČKI SPORT: Slavni Renzo Grejsi gost MMA SAVEZA SRBIJE!

Autor:

Sport

23.04.2021

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MMA savez Srbije krenuo je uzlaznom putanjom, tu više nema dileme. Nakon oformljenog novog rukovodstva na čelu sa Lukom Nikolićem, odmah je počela akcija. Održano je spektakularno prvo kolo MMA lige Srbije u Gornjem Milanovcu, a dok čekamo drugo izdanje predsednik ne sedi skrštenih ruku.

Foto: Wikipedia
Renzo Grejsi

Prvo je bio specijalni gost Brave FC organizacije u Bahreinu čiji su osnivači deo kraljevske porodice i tu uspostavio važne kontakte i saradnju, a trenutno je domaćin legendi brazilskog i svetskog MMA i BJJ sporta Renzu Grejsiju. Brazilcu je dobrodošlicu poželeo i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: MMA savez Srbije
Nikolić i Grejsi

- Velika mi je čast, a mislim i za ceo borilački sport u našoj zemlji, što nam je u gostima slavni Grejsi. Nema baš mnogo zemalja u svetu koje se mogu pohvaliti da im je Grejsi došao u radnu posetu. Prijem je protekao na najvišem nivou. Ovo je samo jedan od dokaza da dižemo MMA u Srbiji, nećemo stati. Čeka nas još mnogo važnih projekata, ali moji saradnici i ja smo i više nego spremni i željni izazova - otkriva Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading