PARTIZAN SE SELI IZ BEOGRADA: Crno-beli PAKUJU KOFERE i prelaze u drugi grad, navijači IZBEZUMLJENI!

Autor: Republika

Sport

21.04.2021

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor OK Partizan Željko Tanasković naveo je da će muška i ženska selekcija naredne godine igrati sve svoje mečeve u Pančevu.

RepublikaFoto: OK Partizan
Odbojkaši Partizana

Tanasković u intervjuu za "Sportski žurnal" ističe da je postojala želja da novi dom bude SC "Milan Gale Muškatirović", međutim, morali su da nađu drugo rešenje:

Sa papirologijom je uvek tako. Uvek fali taj jedan potpis. Ali, kada smo ušli u tu priču, završićemo je do kraja. Plan je da hala bude u Pančevu, centar Mladost, da to bude baza, da to zdanje bude jedno od najboljih u Evropi sa svim pratećim sadržajima i uslovima - rekao je Tanasković.

Direktor odbojkaških selekcija ističe da se u hodu rešavaju i problemi sa igračima kojima su istekli ugovori, uporedo sa selidbom u Pančevo.

Muška i ženska sekcija OK Partizan nije se okitila šampionskim zvanjem, ali iza sebe ima dobru sezonu. Napravljen je iskorak na rezultatskom planu, a želja svih u crno-belim taboru je da naredna sezona bude još bolja. Odbojkaši su vicešampioni Srbije, dok su odbojkašice Partizana bile učesnice polufinala Superlige Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading