ĐERONA OBJAVIO SPISAK: Srbija sa OVIM snagama overava VIZU za Evropsko prvenstvo!

Autor:

Sport

20.04.2021

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona objavio je danas uži spisak igrača na koje računa za preostalu utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine protiv Grčke.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Srbije Toni Đerona

Na spisku se nalazi 18 igrača: Dejan Milosavljev, Vladimir Cupara, Milan Bomaštar, Nemanja Ilić, Vanja Ilić, Mijajlo Marsenić, Živan Pešić, Bogdan Radivojević, Darko Đukić, Petar Đorđić, Marko Milosavljević, Nemanja Obradović, Petar Nenadić, Stevan Sretenović, Aleksa Kolaković, Stefan Dodić, Nemanja Zelenović i Jovica Nikolić.

Nakon "povlačenja" selekcije Belgije, rukometaši su u tri utakmice kvalifikacija protiv Francuske i Grčke po rezultatima već obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo, koje se održava u Mađarskoj i Slovačkoj u januaru naredne godine.


Prvi susret dve selekcije u kvalifikacijama odigran u januaru u Zrenjaninu obeležila je ubedljiva pobeda srpskih rukometaša 31:21, čime se Srbija našla na čelu grupe s pet osvojenih bodova.

Poslednja utakmica srpske selekcije u ciklusu kvalifikacija za kontinentalni šampionat protiv Grčke na programu je 29. aprila u Atini od 14 sati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading