SRPSKA FEDERACIJA KOMPANIJSKOG SPORTA I TE KAKO AKTIVNA: Srbi će ponovo da se igraju u Grčkoj

Autor:

Sport

20.04.2021

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Druge međunarodne Letnje kompanijske sportske igre biće održane od 16. do 20. juna ove godine u grčkom letovalištu Aja Trijada, nadomak Soluna, odlučeno je juče na sastanku Radne grupe Srpske federacije kompanijskog sporta, koja je članica svetske i evropske organizacije kompanijskog sporta.

RepublikaFoto: SFKS
Davor Štefanek i Goran Đoković

- Iskreno se nadam da će granice biti otvorene i da ćemo uz poštovanje epidemioloških mera da se takmičimo, a, pre svega, družimo bar onoliko lepo kako je to bilo pre dve godine, kada smo se prvi put okupili. Hvala kompanijama koje učestvuju i državi Srbiji, čiju podršku imamo - izjavio je Velizar Ðerić, predsednik SFKS.

Pre toga će 29. maja biti održan Dan kompanijskog sporta "Ada Ciganlija 2021", a jučerašnji sastanak su domaćini iskoristili i da uruče plakete i zahvalnice prijateljima. Poklone su dobili Goran Ðoković, počasni predsednik SFKS, Davor Štefanek, prvi čovek Sportskog saveza Srbije, čiji je SFKS ponosni član, kao i Dejan Ljevnaić, alfa i omega Olimpijskog centra Jahorina, koji je bio domaćin Zimskih kompanijskih igara.

- Trudićemo se koliko smo u mogućnosti da i u budućnosti podržavamo kompanijske igre, a ja vam obećavam da ću vas posetiti u Aja Trijadi jer sam baš u tom periodu u Grčkoj - izjavio je naš zlatni olimpijac Štefanek po primanju plakete.

RepublikaFoto: SFKS

Zainteresovane firme za učešće na kompanijskim igrama mogu se prijaviti na mejl kompanijskisport@gmail.com ili broj telefona 063/70-22-344.

Zahvalnice su uručene medijima koji prate aktivnosti SFKS: Srpskom telegrafu, Radio-televiziji Srbije, Večernjim novostima, Kuriru, dnevnom listu Alo i Studiju B, kao i Turističkoj organizaciji Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading