BOKS: U petak ŽREB sa Regionalnu ligu!

Autor:

Sport

06.04.2021

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka nas pravi spektakl.

 

RepublikaFoto: BSS
Logo

U petak će se u Sarajevu održati žreb dve grupe Regionalne lige u boksu. Učešće će uzeti osam klubova iz svih država bivše Jugoslavije. Domaćin skupa u hotelu Hills biće predsednik Bokserskog saveza BiH Enes Peštak.

Dolazak su potvrdili predsednici bokserskih saveza Srbije, Slovenije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Ispred BSS skupu će prisustvovati predsednik Nenad Borovčanin.

U četvrtak će biti održani sastanci, gde će zvanično biti utvrđene propozicije i saopštena imena klubova iz svih zemalja, koja su dala garancije učešća u ovoj dugo čekanoj ligi u olimpijskom boksu. TV Arena sport će na svojim kanalima prenositi mečeve.

 

Podršku Regionalnoj ligi 19. februara u Beogradu, zvanično je dao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a u gradskoj kući domaćin bokserskim delegacijama bio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić sa sekretarkom za sport Draganom Belojević i generalnim direktorom dvorane Arena Goranom Grbovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading