GROBARI SLAVE U FINALU: Partizan PREGAZIO šampiona!

Autor:

Sport

05.04.2021

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za navijače crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Grobari

Odbojkaši Partizana pobedili su u drugoj utakmici finala plej-ofa Superlige Srbije ekipu Vojvodine u Beogradu sa 3:1 (25:14, 18:25, 25:23, 25:23) i izjednačili rezultat u seriji na 1:1.

Iako se činilo da će srpski šampion posle ubedljivog i ekspresnog trijumfa u prvom meču, u Spensu, rutinski odbraniti titulu, igrači u crno-belim dresovima nisu tako mislili.

U potpunosti su nadigrali Novosađane, pokazavši da nisu "zalutali" u finale prvenstva Srbije.

Partizan je od starta krenuo silovito, konstantno podizao prednost na semaforu i ekspresnno osvojio prvi set (25:14). Stekli su crno-beli početnu prednost i mogao se očekivati odgovor Novosađana. Nisu crno-beli zadržali nivo igre iz prvog seta, Lale su to znale da iskoriste i relativno lako kaznile Parni valjak, osvojivši prvi, ispostavilo se i jedini set.

Daleko veća borba i neizvesnost viđeni su u trećem i četvrtom setu. Crno-beli su okrenuli rivala u završnici trećeg seta, vezali tri poena i dobrim servisima došli u novo vođstvo. Prva polovina četvrtog seta pripala je gostima, da bi se u nastavku situacija u potpunosti okrenula u korist domaćina. Igrači Partizana su bili odlučniji i inspirisaniji, a prednjačio je sjajni Milan Pepić. Vojvodina je konstantno jurila prednost domaćina, ali nije uspela da je dostigne.

Crno-bele je do prve pobede u seriji vodio Milan Pepić, osvojivši čak 33 poena. Lazar Marinović je doprineo trijumfu sa 15, a Lazar Koprivica sa 12 poena. U poraženom sastavu, najefikasniji je bio Boris Buša sa 17 poena, a jedan manje dodao je Pavle Perić. Treći meč finala igraće se 8. aprila, u Novom Sadu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading