RASPAD SISTEMA U REPREZENTACIJI SRBIJE: Morala sam da budem sa igračicama da ih selektor ne bi VREĐAO!

Autor:

Sport

22.03.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska rukometna reprezentacija Srbije ostala je ponovo bez plasmana na Olimpijske igre, a posle novog neuspeha usledio je pravi raspad sistema.

Rukometašice Srbije i selektor Ljubomir Obradović

Srbija je izgubila od Rusije i Mađarske, pa joj pobeda protiv Kazahstana u poslednjem kolu nije ništa značila.

Posle neuspeha u Đeru Dragana Cvijić je uputila teške reči RSS-u i selektoru Ljubomiru Obradoviću.

Nova predsednica Rukometnog saveza Srbije Milena Delić oglasila se nakon izjave Dragane Cvijić. Milena je u intervjuu za "Žurnal" priznala da je bilo problema na relaciji igračice - selektor.

- Na osnovu njene izjave vidim da je ljuta najviše na mene jer je očekivala da ću ja smeniti selektora kada sam došla na čelo Saveza. Iskreno, vodila sam se logikom da nemamo vremena za promene, da se završi jedan olimpijski ciklus i da je, ipak bilo nešto dobro na tom Svetskom prvenstvu na kom su obezbedile kvalifikacije.

RepublikaFoto: Starsport

Ona priznaje da bi Obradovića smenila da je mogla da vrati vreme, kao i da su je reprezentativke upozoravale na stanje u ekipi.

- Smenila bih ga sigurno bez razmišljanja. Svesno sam bila sa njima na pripremama, mislila sam da mogu da pomognem, da ga trgnem, ali nije bilo šanse. Nisam želela da više vređa igračice i da viče na njih, pa sam rešila da budem uz ekipu i dok sam ja bila tamo, istina, to nije radio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlado

22.03.2021 10:10

Igracice dobijaju ili gube utakmice. Iz inata nisu se borile najbolje. Ostali su manje vazni.