VANJA UDOVIČIĆ: Počelo ODBROJAVANJE do najvećeg svetskog SPEKTAKLA u Beogradu!

Autor:

Sport

18.03.2021

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uveren sam, da ćemo, kao i mnogo puta do sada, dokazati da sa opravdanjem nosimo epitet najboljeg domaćina, izjavio je ministar sporta.

RepublikaFoto: Ministarstvo omladine i sporta

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić učestvovao je u simboličnom aktiviranju javnog sata sa nazivom „Svet na stazi” na Trgu Terazije, čime je zvanično započeto odbrojavanje 365 dana do Svetskog atletskog prvenstva u dvorani, koje će se održati u Beogradu.  

Aktiviranju javnog sata i početku odbrojavanja, pored ministra Udovičića, prisustvovali su i zamenik gradonačelnika Grada Beograda Goran Vesić, predsednik Srpskog atletskog saveza Veselin Jevrosimović i direktor Srpskog atletskog saveza Slobodan Branković.

Foto: Ministarstvo omladine i sporta

- Ispred nas je još godinu dana priprema, zajedničkog zalaganja i potpune posvećenosti do dostizanja postavljenog cilja, a to je organizacija najvećeg svetskog atletskog takmičenja u našoj Srbiji. Uveren sam, da ćemo, kao i mnogo puta do sada, dokazati da sa opravdanjem nosimo epitet najboljeg domaćina koji pomera granice i da ćemo još jednom pokazati međunarodnoj sportskoj javnosti koliko je Srbija zemlja sporta u svakom smislu - izjavio je tom prilikom ministar omladine i sporta i predsednik organizacionog odbora Svetskog atletskog prvenstva u Beogradu, Vanja Udovičić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading