ŠOU PROGRAM U REŽIJI PSIHOPATE: Bakočević pokazivao srednji prst u ringu, doživeo poraz, pa psovao i vređao rivala!

Autor:

Sport

17.03.2021

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski MMA borac Vaso "Psihopata" Bakočević izgubio je od Rusa Alekseja Mahnog u revijalnoj borbi koja se održala u Moskvi.

RepublikaFoto: youtube.com/Megdan Fight
Vaso Bakočević

Bakočević je i ovog puta napravio pravi šou u ringu.

On je poražen sudijskom odlukom posle tri runde, tokom meča je rivalu pokazao srednji prst, dok je posle borbe opleo bez dlake na jeziku.

Poraz sudijskom odlukom nakon tri runde. Crkao sam u 3. rundi, pa me bacio. Inače sam mu rekao da može da ga puui što će da me baci dok sam svež. Protivnik mnogo veći i teži od mene, ali iskreno udara kao p....c. Mogao je do sutra da me lupa, ail mu čestitam na zasluženoj pobedi. Prve dve runde ok, a treća runda katastrofa (koliko me služi memorija). Idemo dalje, hvala svima na podršci. Nema smrti bez sekire - poručio je Bakočević.

Do borbe umalo da nije došlo, jer Rus u dva navrata nije uspeo da prođe merenje. Prvo je bio teži od 77 kilograma, a onda iz drugog puta nije uspeo da prođe ni granicu od 80 kilograma. Bakočević nije želeo da odsutane od meča i zbog toga će dobiti veći honorar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading