SELEKTOR I NAJBOLJI U EVROPI PONOVO NA OKUPU: Srpski superstar POJAČAO KONTIGENT "ORLOVA"!

Autor:

Sport

09.03.2021

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poljska liga biće epicentar odbojkaškog sveta sledeće sezone!

RepublikaFoto: Starsport
Uroš Kovačević na pragu je prelaska kod bivšeg selektora u Poljsku!

Ne samo da se svi timovi pojačavaju u Plus ligi, već se pojačavaju Srbima, i to nekima od najboljih!

Već smo vam preneli kako će Slobodan Kovač i Aleksandar Atanasijević u SKRA iz Belhatova, ali sada je odjeknula još veća bomba, pošto će Igor Kolaković i Uroš Kovačević ponovo biti na okupu u ekipi Varta.

Najbolji odbojkaš Evrope 2019. godine, Kovačević je za tadašnjeg selektora Srbije igrao kao 17-godišnjak u ACH Voleju u Ljubljani, pa se sada, u 27, raduje ponovnoj saradnji.

Srpski as, koji je trenutno u Kini, gde sa svojim Pekingom čeka odigravanje finalnog turnira tamošnjeg šampionata, odlučio je da prihvati ponudu Varte, iako je još nekoliko klubova želelo da ga angažuje za narednu sezonu.

RepublikaFoto: Ap photo
Kovačević na parketu

Varta iz Zavjirča, koja je ligaški deo Plus lige završila na sedmoj poziciji, u narednoj sezoni imaće još više ambicije.

Pored Kovačevića, agilna uprava dogovorila je dolazak Argentinca Fakunda Kontea, koji će se pridružiti zemljaku Maksiju Kavani, prvom dizaču tima.

RepublikaFoto: youtube.com/volleyball world
Kolakovićev tim ozbiljno se pojačava pred sledeću sezonu!

Nema sumnje da će biti još nekoliko atraktivnih dolazaka, ali je sasvim jasno da će poljska Plus liga naredne sezone biti zanimljiva našim ljubiteljima odbojke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading