Samo nebo je iznad nje: TIJANA BOŠKOVIĆ NAJBOLJA ODBOJKAŠICA EVROPE!

Autor:

Sport

17.11.2017

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korektor ženske odbojkaške reprezentacije i turskog kluba Ezačibašija Tijana Bošković danas je nagrađena velikim priznanjem. Ona je od strane Evropske odbojkaške federacije (CEV) proglašena za najbolju igračicu Starog kontinenta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tijana Bošković na krovu Evrope

Njoj je priznanje upućeno na gala svečanosti u Moskvi.

Tijana je sa reprezentacijom Srbije osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Azerbejdžanu i bila MVP turnira. Osvojila je i bronzanu medalju na svetskom Gran-priju, gde je proglašena za najboljeg korektora takmičenja.

Sa turskim Ezačibašijem bila je učesnica fajnal-fora Lige šampiona, a proglašena je i za najboljeg korektora Svetskog prvenstva za klubove u Japanu.

CEV je na svečanosti u Moskvi proglasiti i najboljeg evropskog odbojkaša, najboljeg trenera ženske ekipe, najboljeg trenera muške ekipe, najboljeg muškog i ženskog pojednica u odbojci na pesku, odbojkaški događaj godine, a uručena je i nagrada za životno delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading