ZVEZDI PRIPAO VEČITI DERBI: Crveno-beli tutnje uz tabelu posle nove pobede nad Partizanom!

Autor:

Sport

03.03.2021

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Crvene zvezde nastavili su pobednički niz protiv Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Vaterpolisti Zvezde slavili su protiv Partizana u Superligi Srbije

U većitom derbiju vaterpolo Superlige Crvena zvezda je kao gost savladala Partizan 11:8.

Zvezda je potvrdila dominaciju u odnosu na većitog rivala ove sezone, pošto je ovo treća pobeda u isto toliko duela. U ovom meču bilo je i najmanje neizvesnosti. Partizan je poveo samo startnih 1:0 golom Baraća. Zvezda je preokrenula rezultata, a do kraja četvrtine crno-beli su izjednačili.

Ipak, u naredne dve četvrtine Zvezda je postigla pet, a nije primila nijedan gol i tu praktično rešila pitanje pobednika. Na kraju je došlo do opuštanja, pa je Partizan postigao čak šest golova, ali nije uspeo ozbiljnije da ugrozi pobedu večitog rivala.

Kod pobednika Vukićević i Tankosić bili su najefikasniji sa po tri gola, dok je na drugoj strani Vergara postigao dva gola.

Crvena zvezda je izbila, bar na kratko, na drugo mesto tabele sa 25 bodova, tri manje od lidera Novi Beograd i jedan više od Radničkog, uz utakmicu više. Partizan je šesti sa 12 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading