Delegacija SSS na čelu sa Davorom Štefanekom posetila Novi Pazar!

Autor:

Sport

24.02.2021

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delegacija Sportskog saveza Srbije, predvođena predsednikom Davorom Štefanekom i generalnim sekretarom Goranom Marinkovićem, posetila je grad Novi Pazar.

RepublikaFoto: SSS
Davor Štefanek sa domaćinima iz Novog Pazara

Organizovani su sastanci u kancelariji Sportskog saveza "Novi Pazar" i prijem kod gradonačelnika Nihata Biševca, posećen je trening akcije "Budi zdrava - vežbaj sa nama" u teretani dvorane "Pendik", a delegacija je obišla i novu sportsku halu u Novom Pazaru koja je u završnoj fazi izgradnje.

Predsednik SSS Davor Štefanek sumirao je utiske:

- Saradnja sa Sportskim savezom "Novi Pazar" je na vrhunskom nivou, imali smo odličnu saradnju i sa prethodnim rukovodstvom, a naravno i sada sa novim koje predvodi Amela Terzić. Zahvaljujemo se na srdačnoj dobrodošlici i gradonačelniku i kolegama iz sportskog saveza. Uvek rado dolazimo u Novi Pazar - rekao je Štefanek i istakao važnost komunikacije lokalne samouprave i teritorijalnog sportskog saveza

RepublikaFoto: SSS

- Novi Pazar je odličan primer dobre komunikacije grada i saveza. Ulaganja koja grad izdvaja za sport su značajna, a infrastruktura na kojoj se konstantno radi je na vrhunskom nivou. Sada je na sportskim radnicima da što više mladih animiraju, dobro rade i naravno zadrže sportiste u svom gradu kako bi se nastavili dobri rezultati lokalnih klubova. Novi Pazar ima četiri superligaška kluba i nadamo se da će radom i rezultatima zaslužiti svoje mesto u najvišem rangu takmičenja.

Štefanek se osvrnuo i na saradnju na konkretnim projektima.

RepublikaFoto: SSS

- Veoma nam je drago što je akcija Budi zdrava vežbaj sa nama toliko dobro prihvaćena, što su dame u Novom Pazaru shvatile koliko je fizička aktivnost važna za zdravlje. Bilo je prelepo videti toliko žena da vežbaju zajedno, a oni koji su angažovani na projektu zaslužuju samo reči hvale za angažovanje koje nije prestajalo od septembra meseca 2020. godine. Mali sajam sporta postao je tradicija u ovom gradu, a postoji i veliko interesovanje da se sledeće godine uključe u Seoske igre SSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading