NAŠA NAJBOLJA ATLETIČARKA IMA NAJVIŠE CILJEVE: Španovićeva juri zlato u Beogradu!

Autor:

Sport

24.02.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska atletičarka Ivana Španović (30) pokušaće da osvoji novu medalju na Serbian openu, šestom po redu, koji će biti održan danas na Banjici.

RepublikaFoto: Starsport
Ivana Španović

Španovićeva, koja je prošle nedelje postala šampionka Balkana, od 19 časova pokušaće da obori novi rekord u skoku udalj.

Pored Ivane, na ovom takmičenju će učestvovati i svetska zvezda u skoku motkom Armando Duplantis, koji iz Beograda počinje pripreme za pohod na olimpijsku titulu. Šveđanin će na Banjici odmeriti snage sa najvećim rivalom Tijagom Brazom iz Brazila, aktuelnim olimpijskim prvakom.

Duplantis, koji je srušio s trona legendarnog Sergeja Bupku, istakao je da je veoma srećan što ima priliku da se takmiči u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug

- Srećan sam što sam došao u Srbiju. Ovo mi je prvi put da sam u vašoj zemlji i nadam se da ću imati dovoljno vremena da obiđem Beograd. Želja mi je da zabeležim što bolji rezultat ovde i nadam se da ću uspeti. Čuo sam da ovde nije niko skočio šest metara, pa mogao bih ja da napadnem tu visinu - zaključio je Armando.

Zbog pandemije koronavirusa publike neće biti na tribinama, a prenos ovog takmičenja biće na RTS 2.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading