MARINKOVIĆ POSETIO POŽAREVAC: Podići sport na viši nivo, planiran i Mali sajam sporta!

Autor:

Sport

23.02.2021

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković posetio je grad Požarevac.

RepublikaFoto: Sportski savez Srbije

Organizovan je sastanak sa gradonačelnikom Sašom Pavlovićem, članom gradskog veća zaduženim za sport Milanom Jovićem i predsednikom Sportskog saveza grada Požarevca Zlatanom Kostićem.

Grad Požarevac izdvojio je 100 miliona dinara za sport u 2021. godini, a gradonačelnik prepoznaje značaj sporta i ima mnogo razumevanja za ovaj sektor. 

RepublikaFoto: Sportski savez Srbije

- Velika nam je čast što smo danas ugostili generalnog sekretara SSS gospodina Marinkovića sa saradnicima. Drago nam je što naš sportski savez sa svojom matičnom kućom ima odlične odnose, a grad Požarevac će i ove godine podržati sport i sve akcije koje će biti organizovane u našem gradu.

Na sastanku je bilo reči o rekreativnom sportu i promociji zdravog života. Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije izjavio je:

RepublikaFoto: Sportski savez Srbije

- U sklopu redovnih obilazaka teritorijalnih sportskih saveza posetili smo Požarevac. U ovom gradu sprovodi se akcija Budi zdrava-vežbaj sa nama, a u planu su i priključivanje akciji sporta u policiji, kao i akcija promocije sporta u vrtićima i predškolskim ustanovama. Kako grad i Sportski savez grada Požarevca imaju odličnu komunikaciju verujemo da će sport u ovom gradu biti iz godine u godinu na višem nivou. Razgovarali smo da ove godine organizujemo i Mali sajam sporta, koji će od ove godine biti obogaćen dodatnim sadržajima i biće pravi praznik sporta u mestu koje će ga organizovati - rekao je Marinković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading