POČINJE LOV NA ŠAMPIONSKI POJAS U OKTAGONU: Rakočević promoter MMA lige Srbije!

Autor: M.S.

Sport

22.02.2021

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo kolo MMA lige Srbije biće održano 20. marta u sportskoj hali Breza u Gornjem Milanovcu

RepublikaFoto: Starsport
Igor Rakočević postao je MMA promoter

MMA savez Srbije priprema spektakl za najbolje borce naše zemlje! Prvo kolo MMA lige Srbije biće održano 20. marta u sportskoj hali Breza u Gornjem Milanovcu, uz direktan prenos finala od 20 sati na TV Arena Fight.

Promoter takmičenja je naš legendarni košarkaš Igor Rakočević (42), koji već uveliko trenira MMA.

- I tokom košarkaške karijere MMA mi je bio zanimljiv. To je sport koji daje mnogo adrenalina i dobar je za izbacivanje negativne energije i napetosti. Kod Marka Lajhnera u Kaizenu naučio sam prve korake, a posle sam prešao u Sekutor. Ovde ima fantastičnih boraca, kao što je Duško Todorović, koji radi u UFC - kazao je Rakočević.

RepublikaFoto: Starsport
Igor Rakočević

Novi predsednik i pokretač Lige i celog MMA saveza praktično sa mrtve tačke je Luka Nikolić. Oformio je ambiciozan tim, koji radi danonoćno da bi srpskim borcima omogućio takmičenja svetskog nivoa.

- Očekuje nas promena sistema takmičenja u seniorskoj konkurenciji, od pojedinačnog ka ligaškom modelu, bodovanje za rang-listu i ukupni plasman boraca u svim kategorijama. Najuspešniji klub u sezoni 2021/2022. osvojiće trofej, a najbolji borci šampionski pojas i mesto u MMA reprezentaciji Srbije, koja će, kao domaćin, ugostiti neku od inostranih reprezentacija na poslednjem, petom takmičenju, koje je rezervisano samo za šampione - istakao je Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading