KOGA OVO NE NATERA NA SUZU, NIJE ČOVEK: Brat tragično preminule Bobane Momčilović-Veličković JOJ POSVETIO DIRLJIVU PESMU!

Autor:

Sport

03.02.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svim poštovaocima pozamašnih sposobnosti Bobane Momčilović-Veličković toplo je oko srca posle gesta njenog brata Bojana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Brat pokojne Bobane Momčilović-Veličković posvetio joj je dirljivu pesmu

Niko ne voli kao brat, što je Bojan Veličković dokazao sa pesmom "Nedostaješ", koju je posvetio tragično preminuloj sestri.

Ona je ovaj svet napustila prerano, u 31. godini, posle komplikacija nakon porođaja, pa je iza sebe ostavila supruga i dete.

Bobanin brat Bojan Veličković je pevač, a tugu za sestrom pretoči u stihove i posveti joj pesmu naslova "Nedostaješ". Bojan je rastužio i rasplakao sve koji su čuli pesmu.

Bila si uvek ono najbolje. Tužno završena bajka, ali znam da tu si sa nama zauvek - samo je deo emotivnih stihova koje je pevač posvetio sestri.

Bobana je na 50. Evropskom prvenstvu vazdušnim oružjem u Vroclavu, održanom prošlog marta osvojila je zlatnu medalju, a Olimpijski komitet Srbije ju je proglasio za najbolju sportistkinju Srbije u 2020. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading