MINISTAR UDOVIČIĆ SA UČESNICIMA PROJEKTA „SVETIONIK ZNANJA”: Bićemo i ubuduće tu da prepoznamo i podržimo inicijative i projekte koji za cilj imaju povezivanje mladih iz cele Srbije

Autor:

Sport

29.01.2021

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić razgovarao je u petak sa 40 najboljih učesnika iz prethodne četiri generacije projekta „Svetionik znanja”, koji su tom prilikom ministru predstavili rezultate svojih projekata i upoznali ga sa novim planovima i idejama za buduće aktivnosti.

RepublikaFoto: MOS
Vanja Udovičić

- Mi jesmo, i bićemo i ubuduće tu da prepoznamo i podržimo inicijative i projekte koji za cilj imaju povezivanje mladih iz cele Srbije kroz sticanje novih znanja. Svaka ideja pretvorena u delo u zajednici u kojoj živite, čini je i u sadašnjosti, ali i u budućnosti boljim mestom. Iskoristite usvojeno znanje i unapređene veštine koje ste stekli tokom realizacije ovog projekta za nove ideje, vizije i aktivnosti kojima ćete doprineti daljem razvoju vašeg mesta, a time i naše Srbije - istakao je ministar Udovičić.

Uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta, projekat „Svetionik znanja” je realizovan u preko 30 gradova Srbije, gde su kroz četiri generacije, srednjoškolci imali priliku da kroz obuku steknu nova znanja o izradi projekata za unapređenje zajednica u kojima žive.

RepublikaFoto: MOS

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading