BRUKA I SRAMOTA: Hrvat na SRAMAN način udario na srpske rukometaše, nazvao ih pijancima!

Autor: D. K.

Sport

21.01.2021

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko o čemu, Hrvati o Srbima. Naše komšije nikako ne mogu da prestanu da se bave našim narodom, pa su nas, ni krive ni dužne, nedavno stavili u krajnje negativan kontekst u vezi sa zemljotresom u Petrinji, a za novi biser "šahovničara" pobrinuo se bivši proslavljeni rukometaš Božidar Jović (48).

RepublikaFoto: Starsport
Rukometaši Srbije

Umesto da se bavi svojom zemljom, čija reprezentacija učestvuje na Svetskom prvenstvu u Egiptu, glavni menadžer RK Zagreb osuo je paljbu po našim rukometašima, usputno se baveći i hrvatskim košarkašima.

- Moj prijatelj i cimer iz juniorskih dana iz reprezentacije tadašnje SFR Jugoslavije Nenad Peruničić, koji je bio selektor Srbije, pričao mi je o problemu njihovih rukometaša. Naime, oni nemaju kult reprezentacije i okupe se u Beogradu da bi sedam dana bančili i pijančili. Peruničić kaže da mi Hrvati dolazimo u reprezentaciju sa srcem i dušom, a ne da pobegnemo od klupskih obaveza, za razliku od Srba - rekao je Jović i pecnuo košarkaše "kockastih".

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Davno mi je prijatelj Bojan Babo Bogdanović rekao: "Eh, da barem mi košarkaši svi želimo da izgaramo za hrvatsku reprezentaciju više nego za klub, bili bismo bolji od Srba u košarci, to garantujem." Eto, tako Srbi grizu za košarku, kao mi za rukomet - zaključio je rođeni Banjalučanin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
rocker

21.01.2021 11:16

Božidar Jović ???? Nikad cuo .. zasto uopste dajete mesta ovim lakdijasima :))