DUŠKO RAZBIJA SVE PRED SOBOM: Ove reči prvog čoveka UFC o Srbinu LEDE krv u ŽILAMA!

Autor:

Sport

15.01.2021

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči subotnjeg spektakla.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Tekst Duško Todorović "u akciji"

Srpski UFC borac i kandidat za šampiona srednje kategorije (do 84 kilograma) Duško Todorović boriće se u subotu (21.00) protiv Pune Sorijana. Uoči spektakla u Abu Dabiju i bitke dvojice neporaženih boraca (Srbin ima skor 10-0, a momak sa Havaja 7-0). Oba takmičara su uspešno prošla merenje dan pred okršaj, pa će, interesantno, i jedan i drugi u ring sa po 84,4 kilograma. Pohvale na račun našeg Duška izneo je prvi čovek UFC organizacije Dejna Vajt.

- Duško je još jedan mladi i neporaženi potencijal. Devet od deset pobeda zabeležio je prekidom, sjajan je u boksu i voli da ide napred, traži nokaut. Dva neporažena agresivna potencijala su on i Sorijano, ovo je borba koju ne smete propustiti, morate je videti. Osim toga, borba otvara glavni program - izjavio je Vajt.

Todorović je ponosni član MMA saveza Srbije i biće deo fenomenalnog projekta koje planira novo rukovodstvo, a to je liga za šampiona naše zemlje koja uskoro kreće u organizaciji MMA saveza Srbije.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading