CRNO-BELI POKIDALI: Od -5 do sjajne pobede!

Autor:

Sport

14.01.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su regionalnu ligu počeli u podređenom položaju, vaterpolisti Partizana pokazali su zube i ostvarili veliki trijumf u prvom kolu takmičenja.

RepublikaFoto: Facebook.com/Sportyfoto
Vaterpolisti Partizana slavili su protiv Primorja u prvom kolu regionalnog takmičenja

Ne samo da su pobedili, već su crno-beli uspeli da se vrate sa -5 i da trijumfuju rezultatom 9:8 protiv Primorja!

Primorje je usred Beograda vodilo 8:3 na poluvremenu, ali to Mitrovića i ekipu nije zaustavilo, pa su orkestrirali sjajan preokret.

Očigledno je koliko je dolazak iskusnog reprezentativca Stefana Mitrovića podigao mladi crno-beli tim. I kada je delovalo da je sve izgubljeno na pola utakmice, puleni trenera Korolije su zaigrali na sve ili ništa, Mitrović je u najtežim trenucima preuzimao odgovornost, ali ništa nisu zaostajali ni ostali.

RepublikaFoto: starsport
Stefan Mitrović veliki je plus za crno-bele

Tamo gde je stao Stefan Mitrović, koji je pet minuta pre kraja promašio izjednačenje, nastavio je Arsenije Mitrović, koji je prelepim lobom pogodio za 8:8. Šta bi Partizan radio bez svojih imenjaka?

Ni igrač više nije pomagao Primorju, nekoliko puta nisu uspevali gosti ni da šutnu, a onda je Amerikanac Skofild minut i po pre kraja doneo vođstvo Partizanu od 9:8, koje je ostalo do kraja za veliku radost srpskog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mix

14.01.2021 18:17

Ljudi iz VKP, znam za sve teskoce finansijske prirode ,ali moramo ispostovati prvo mi sami sebe pa tek onda sve ostalo a i da bi nas u celini drugi postovali kao najveci svetski vaterpolo klub!!! Sta hocu da kazem? Vidim da nosite odecu od FKPartizana sa dve zvezdice... Hm, dajmo bre, obezbedimo original za Vaterpolo Klub PARTIZAN, dizajnirajmo maje i gacice sa sampionskim zvezdicama u broju osvojenih trofeja, tih osam-devet evrotrofeja sa zlatnom bojom oko logoa a ostale nacionalne trofeje u vidu po nebu rasutih zvezdica na celom dresu,odnosno maji! I to pustite u prodaju, verujte da bi to planulo na trzistu! To je nacin da ukljucite sve grobare u oporavak Kluba! Voli vas vas verni lavinjo Mix!