ZAPUŠILI SMO USTA PLJUVAČIMA: Reprezentativac Srbije UDARIO na LEGENDE srpskog rukometa!

Autor:

Sport

14.01.2021

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrio je ključ uspeha.

RepublikaFoto: Starsport
Bogdan Radivojevi' sa saigra;ima iz reprezentacije Srbije

Reprezentativac Srbije Bogdan Radivojević istakao je da je imenovanje selektora Tonija Đerone ključno za uspeh naše selekcije u minulom mini-ciklusu.

Promenio se selektor. Ne bih da omalovažavam prethodne selektore, ali očigledno da nam odgovara taj sitem koji Toni Đerona pokušava da uvede i način na koji radi. Ušli smo u sve s punim poverenjem, verovali smo i njemu od prvog dana, ali i sami sebi da mi to možemo. Nije ovo slučajno, ali nikako ne smemo da gledamo kao da smo nešto ostvarili. Pred nama je dug put. Ako nastavimo ovako da radimo, nadam se da ćemo da ostvarimo naše želje - odgovorio je Radivojević na pitanje portala "Maxbet.rs" šta se to promenilo u reprezentaciji Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Krilni rukometaš Srbije Bogdan Radivojević

Naš rukometaš je ponosan na trijumf i remi protiv Francuza, rukometne velesile.

Nisam znao šta da radim od sreće kad smo pobedili. Plakao sam… Takvu pobedu sam čekao godinama. I u revanšu smo igrali perfektno. borili smo se svi do jednog. Nisu znali kako će protiv naše postavljene odbrane. Mogu da kažem da su sudije pomogle Francuskoj da ih ne pobedimo i u drugom meču - dodao je Bogdan Radivojević.

On je izjavio i da mu je drago što su dobrim partijama "zapušili usta legendama koji su ih godinama pljuvali".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading