POČINJE FEŠTA: Vaterpolisti u petak igraju turnir Svetske lige!

Autor: Republika

Sport

07.01.2021

12:28

Vaterpolo reprezentacija Srbije je 6. januara stigla u Debrecen. Danas je na programu bio trening pred sutrašnju utakmicu sa Španijom u 15 sati.

VSS
Vaterpolisti Srbije u petak kreću u pohod na Svetsku ligu!

Za razliku od druga tri susreta tog dana, duel sa Španijom je bez rezultatskog imperativa s obzirom na to da se računa rezultat od 10.marta kada je Španija pobedila Srbiju u Beogradu i tako obezbedila učešće u borbi za plasman od prvog do četvrtog mesta.

Reprezentacija Srbije će u subotu u razigravanju od petog do osmom mesta igrati prvo sa poraženim iz susreta Francuska – Grčka da bi u nedelju igrala za peto ili sedmo mesto, prenosi "Sportska centrala".

Starsport
Dejan Savić oformio je sastav pred start Svetske lige

Savezni selektor Dejan Savić je u Debrecen poveo sledeće igrače:

Gojko Pijetlović (Oradea), Dušan Mandić (Pro Reko), Nikola Dedović (Špandau), Sava Ranđelović (Vašaš), Draško Gogov (Novi Beograd), Duško Pijetlović (Solnok), Nemanja Vico (Triestina), Radomir Drašović (Solnok), Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Filip Filipović (Solnok), Andrija Prlainović (Marselj), Viktor Rašović (Nojsi la Sek), Branislav Mitrović (Vašaš), Milan Aleksić (Barseloneta).

 

 

 

– Najvažnije je da smo se okupili posle dužeg vremena. Turnir u Debrecenu je prilika da vidimo gde smo. Nismo kandidati za visok plasman i odlazak na finalni turnir u Tbilisi ali očekujem da u ovom momentu pokažemo koliko vredimo, rekao je Dejan Savić.

Komentari (0)

Loading