(VIDEO) SA TRIBINE DIREKTNO U KAVEZ: Rasulo u Rusiji, OPŠTA TUČA EPSKIH RAZMERA!

Autor:

Sport

25.12.2020

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promocija AMC organizovala je događaj pod nazivom "Fight Nights" u Moskvi, ali je sport nažalost skinut sa menija.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Masovna tuča na MMA večeri u Rusiji

Vladimir Minejev i Magomed Ismailov trebali su da se bore, ali je tokom konferencije za štampu uoči meča izbila masovna tuča legendarnih proporcija!

Verbalni sukob ova dva momka počela su čim su ušla u kavez, ali je onda jedan od njih naterao drugog da se "trzne" od njegove finte udarca, pa je izbila najpre tuča između njih dvojice, pa njihovih timova, pa finalno i šta je delovalo kao većina publike u areni.

Iako smo nažalost prečesto imali prilike da gledamo ovakve nemile scene tokom MMA večeri, ovaj masovni krkljanac prevazišao je sve ostale, pa se do kraja snimka u kavezu stvorilo blizu stotinu ljudi!

Zanimljivo je da je po smirivanju incidenta sa borbama bez problema nastavljeno, a u glavnoj borbi večeri Vjačeslav Vasilevski brutalno je nokautirao Bogdana Guskova na opšte oduševljenje prilično dobro navijačima ispunjene hale u Moskvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading