TUČA KOJA SE NE PROPUŠTA: Spremite se za susret "Brazilskog Nindže" i "Haosa" u UFC!

Autor:

Sport

19.12.2020

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži nam se još jedno uzbudljivo veče u UFC. Na programu je "UFC Fajt Najt 183", gde će glavna borba biti između Stivena Tompsona i Džefa Nila. Nema sumnje da če i oni prirediti šou, ali tuča koja pretenduje da bude vrhunac večeri biće potpuno drugačijem tipa.

RepublikaFoto: Starsport
Mišel Pereira tokom borbe sa našim Duškom Todorovićem

Nije sporno da je "Vonderboj" Tompson jedan od najboljih praktikanata karatea na planeti, niti da Džef Nil sa razlogom nosi nadimak "Čelične pesnice", ali Mišel Pereira i Haos Vilijams jednostavno svaki put ukradu šou.

Dok je jedan majstor kapuere, brazilske džiju-džice i ko zna čega još, drugi je hladnokrvni ubica koj svakoga uspavljuje jednim udarcem, tako da je šou gotovo zagarantovan.

Da, sklon je Pereira preteranom paradiranju, kao što možete videti ispod:

 

 

Ali to ne znači da Brazilac ne obiluje raskošnim talentom. To je i pokazao na prošloj tuči, kada se uozbiljio i Zelima Imadaeva ugušio u trećoj rundi jednostranog meča.

O Haosu Vilijamsu njegovo ime dovoljno govori. Samo ćemo vam ostaviti snimak njegove prošle tuče ovde kao podsetnik njegove zastrašujuće moći.

 

 

Osim ove dve senzacionalne tuče, na programu će biti još i borbe dvojice bivših šampiona, Žozea Alda i Entonija Petisa.

Petisova karijera definitivno se bliži kraju, ali "Šoutajm" uvek ima mogućnost da ugasi protivnika svojim senzacionalnim šutevima, pa se nikako ne treba kladiti protiv njega kada se bude sastao sa Aleksom Moronom.

 

 

Aldo ima znatno teži izazov, pošto mu na crtu izlazi Marlon "Čito" Vera, momak koji ima skor od 7-1 u poslednjih osam tuča i žarko želi da se domogne UFC pojasa.

Sjajan poklon od UFC za kraj ove očajne 2020. godine!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading