Ser Džim Retklif NE KRIJE RADOST: Hamilton OSTAO VERAN MERCEDESU, potpisao BASNOSLOVNI UGOVOR!

Autor:

Sport

18.12.2020

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se nagađalo da bi Mercedes mogao da bude znatno oslabljen u sledećoj sezoni, izgleda da neće biti ništa od toga, već Nemci napadaju titulu u starom sastavu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Hamilton potpisao je novi ugovor sa Mercedesom

Vest je praktično potvrdio tim Mercedesa na svom Tviter profilu uz haštagove "objava" u "uskoro", što nagoveštava da će i zvanično objaviti nastavak saradnje.

Britanski vozač je prošlog meseca osvojio sedmu titulu, to mu je bio šesti trijumf u timu Mercedesa, otkako je 2013. stigao iz Meklarena.

U tvitu takođe stoji izjava Hamiltona koji je rekao kako je spreman da ostane i vozi za Mercedes i naredne sezone.

- Planiram da budem ovde i naredne godine. Želim da budem ovde sledeće godine. Mi kao tim imamo mnogo toga još da uradimo zajedno, kako u sportu, tako i van njega - poručio je Hamilton.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pored Hamiltona u Mercedesu će ostati i šef stručnog štaba Toto Vulf

Sada je to potvrdio i potpisivanjem ugovora vrednog 40 miliona evra po sezoni, zbog kog je vlasnik kluba Ser Džim Retklif oduševljen.

Sedmom titulom, Hamilton je izjednačio rekord Mihaela Šumahera, ali već sada ima najviše pobeda i pozicija na podijumu u istoriji Formule 1.

Pošto je osvojio treće mesto proteklog vikenda u Abu Dabiju, Hamilton je rekao da do Božića želi da razreši situaciju oko novog ugovora i to će se, kako stvari stoje i dogoditi.

Zanimljivo je da je kao deo tima zadržan i Toto Vulf, za koga se spekulisalo da bi mogao da napusti Mercedes.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading