PONOVO ĆE SE SMEJATI: Stigle sjajne vesti o stanju Mihaela Šumahera!

Autor:

Sport

16.12.2020

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher se nalazi u totalnoj izolaciiji, ali ga posećuju bliski ljudi. Njegovi prijateji ističu da postoji šansa da se Šumi probudi i vrati se kakvom, takvom normalnom životu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mihael Šumaher

O stanju Mihaela Šumahera govorio je i Ros Bron, čovek koji je bio glavni kreator  sedam titula koje je Šumaher osvojio u Formuli 1:

- Mihael je imao tešku nesreću koja je ostavila duboke posledice po njega. Od tada se on leči na način da bi jednog dana mogao da se vrati normalnom životu - poručio je bivši predsednik FIA koji nije ulazio u detalje koje su metode u pitanju.

- Očigledno je da će biti veoma zanimljivo sada kada i Mik Šumaher vozi u Formuli 1, imam baš mnogo poverenja u njega... Sve nas to podseća na Mihaelovu nesreću, svi pomislimo kako bi bilo lepo da može da učestvuje u tome. - Niko od nas ne zna koliko Mihael može da razume. Hajde da se molimo da će jednoga dana biti deo svega ovoga, to bi bilo sjajno - zaključio je njegov prijatelj- zaključio je Bron.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading