(VIDEO) Kakav UBICA: Srbin NEVEROVATNIM NOKAUTOM zagospodario "domom MMA"!

Autor:

Sport

12.12.2020

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"One Championship", u krugovima poštovalaca borbenih veština poznat kao "dom MMA", jedna je od najboljih organizacija na svetu u ovom sportu, a jedan Srbin sada je spektakularnim udarcem nogom postao jedna od njihovih najvećih zvezda.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Nokaut Radeta Opačića

Singapurska promocija godinama se trudi da parira UFC, ali mnogi smatraju da je azijska organizacija bolja zato što pored MMA gledaocima pruža i najbolje borce na svetu u svim velikim drevnim borilačkim veštinama.

Jedna od njih, naravno, je kik boks, a Rade Opačić jedan je od elitnih praktikanata ove veštine, što je dokazao kada je Erola Cimermana za manje od dva minuta "likvidirao" šutem u glavu, i to iz okreta.

Nismo stručnjaci, ali bi ovo kvalifikovali kao mavaši-geri u potiljak, što je protivnika Srbina ostavilo bez svesti na licu mesta. 

Opačićev udarac brzinom svetlosti širi se u MMA krugovima, pa bi na krilima sjajnog izdanja u kavezu mogao da dobije veću priliku sledeći put. 

 

Opačić do sada ima skor od 5-1 u profesionalnoj karijeri, ali od ovog 23. godišnjaka svi u Srbiji očekuju velike stvari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading