Posle 22 godine himna i zastava Srbije na evropskom tronu tekvondoa u muškoj seniorskoj konkurenciji, stigle čestitke od ministra Udovičića!

Autor:

Sport

10.12.2020

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je osvajanje šampionske i vicešampionske evropske medalja na Evropskom prvenstvu u olimpijskim kategorijama u tekvondou.

RepublikaFoto: MOS
Sjajan rezultat za srpski tekvondo

- Posle 22 godine himna i zastava Srbije su na evropskom tronu tekvondoa u muškoj seniorskoj konkurenciji i od srca čestitam sjajnom Mahdiju Hodabahšiju i Novaku Staniću na osvojenoj zlatnoj i srebrnoj medaljama. Hvala vam šampioni za ovaj veliki povratak Srbije i na evropski tron u tekvondu u muškoj konkurenciji, siguran sam da je ovo početak sjajnog pobedničkog niza i da ćete nas još mnogo puta obradovati! -  piše u čestitki ministra omladine i sporta Vanje Udovičića.

RepublikaFoto: MOS

Evropsko prvenstvo u olimpijskim kategorijama u tekvondou održava se u Sarajevu i takmiče se reprezentativci iz 28 zemalja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading