(VIDEO) SKANDALČINA NA EP: Hrvatice se SPREMAJU ZA SRBIJU UZ USTAŠKE PESME!

Autor:

Sport

07.12.2020

20:03 >> 19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veličanje ustaštva i klanja Srba očigledno nikada neće nestati iz Hrvatske, pa nimalo nismo iznenađeni skandaloznim ponašanjem naših "komšinica".

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Skandalozne Hrvatice koje slave uz Tompsona...

Dok se reprezentativke Srbije vredno pripremaju za krucijalni derbi sa Hrvatskom na EP, naš predstojeći protivnik pokušava na bilo koj način da se uvuče u glavu "Gracijama", makar to bilo na najgnusniji mogući način.

Rukometašice iz regiona bile su uspešne protiv Holanđanki, pa su posle pobede slavile u autobusu, i to uz hitove ozloglašenog ustaškog provokatora Tompsona, koji najviše voli da peva o klanju stotina hiljada Srba u Drugom svetskom ratu.

Toliko je bilo blam čelnike Hrvatskog saveza, da čak nisu ni okačili snimke na svoje profile, već su se zadovoljili ultra-kratkim isečkom "neka pati kome smeta, Hrvatska je prvak sveta".

 

 

Mediji su, podrazumeva se, došli i do dužih verzija klipova, pa se može jasno videti kako Hrvatice vilene uz "Geni kameni" i druge Tompsonove hitove.

 

 

 

Ovakvim odvratnim ponašanjem naše žestoke rivalke samo su probudile dodatan motiv u "Gracijama", pa se Hrvatice sada mogu nadati isključivo najmotivisanijem izdanju Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading