SVET BOKSA U ČUDU: Flojd Mejveder SE VRAĆA IZ PENZIJE, a kada budete videli KO mu je protivnik, ZGROZIĆETE SE!

Autor:

Sport

07.12.2020

16:24 >> 16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek što se slegla bura posle jednog kontroverznog bokserskog događaja, već se digla još veća.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Flojd Mejveder vraća se u ring

Bokserski unverzum nalazi se na najnižim granama na kojima je bio možda čak i od nastanka sporta, a jedan od navodnih "najboljih ikada", halapljivi batinaš žena Flojd "Novac" Mejveder, vraća se u ring.

Obično bi većinu poštovalaca ovog sporta takva vest oduševila, ipak je omaleni Amerikanac 50-0 u karijeri (ma koliko mu je tuča bilo "poklonjeno"), ali kada su oni čuli skim će se tući, nisu mogli brže da okrenu leđa ovom nekada sjajnom bokseru.

Ne, neće se "Money" vratiti protiv Manija Pakijaa, koji ga je realno pobedio poslednji put kada se tukao, neće se vratiti ni protiv nekog od mladih i perspektivnih boraca današnjice, već će se tući sa Jutuberom Loganom Polom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/John Locher
Pakijao može samo da sanja o revanšu sa Mejvederom, pošto prednost očigledno imaju Jutuberi...

Mejveder je ovu vest potvrdio na Instagramu u nedelju, pa će se ova takozvana egzibicija održati 20. februara.

Ukoliko niste upućeni, Logan je brat Džejka Pola, a njih dvojica nalaze se u nezavidnom društvu najdebilnijih Jutubera na svetu.

Uprkos kontroverzama poput slikanja sa obešenim ljudima u Japanskoj Okigara šumi (poznatijoj kao šuma samoubistva) i mnogih drugih, braća Pol neobjašnjivo napreduju u današnjem svetu, pa njih krajnje neintalektualni sadržaj prate milioni ljudi, što ih je dovelo u položaj da se bave boksom na najvišem nivou.

Džejk se borio tokom Tajson-Džons večeri tuča, a tamo je nokautirao bivšeg NBA igrača Nejta Robinsona.

Sada njegov 25-godišnji brat želi da uradi isto protiv Flojd, što je gotovo komično.

Iako se Mejveder poslednji put borio sa Tenšinom Nasukavom za novu godinu 2018, tada je zaradio 9 miliona dolara za 140 sekundi posla, uništivši protivnika.

Pre toga se poslednji put tukao sa Konorom Mekgregorom, koga je savladao u 10. rundi tuče za njega vredne preko 100 miliona dolara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Od tuče sa Mekgregorom Flojd je zaradio preko 100 milona dolara

Ukoliko se uočili da konstantno pominjemo novčane sume, to je zato što Mejvederu očigledno ništa drugo nije sveto i drago na ovoj planeti.

 

 

 

Skrnavi sport koji se već nalazi u teškoj poziciji, uništava svoju reputaciju kad god stigne, a sada pada na novi nivo pohlepe.

Čak je i predsedik UFC Dejna Vajt imao par stvari da poruči ovog nekada sjajnom sportisti.

Svaka čast Flojde, sada si stvarno propao...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading