Kup nacija u Novom Sadu: Kik bokseri SPREMNI ZA MEĐUNARODNI SPEKTAKL!

Autor:

Sport

04.12.2020

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Međunarodni kik boks spektakl “Kup nacija” biće održan u subotu, 5. decembra od 18 sati u hali Spens u Novom Sadu, ali bez prisustva publike. Prenos će biti emitovan na You Tube kanalu “Kup nacija”.

RepublikaFoto: Kik boks savez Srbije
Novi Sad se sprema za kik boks spektakl!

Turnir se već drugi put održava u organizaciji kik boks kluba "Warrior" i Zorana Bačulova, a podržala ga je Gradska uprava za sport i omladinu Novog Sada.

Borbe su zakazane u K1, po profesionalnim pravilima, a sastaće se: Aleksa Guša - Andrija Janković, Aleksandar Milošević - Nikola Vlajkov, Nađa Milijančević - Viktorija Varadinova, Almir Alimović - Dušan Radović, Nikola Miljković - Jovan Radovanović, Ljubo Jalovi - Miloš Bajović i Jovan Nikolić - Almin Hodžić.

RepublikaFoto: Kik boks savez Srbije
Plakat šoua u Vojvodini

Takmičenje će biti održano pod strogim nadzorom poštovanja higijensko sanitarnih mera.

RepublikaFoto: Kik boks savez Srbije
Kik boks u Srbiji

Ukoliko epidemiološka situacija u zemlji dozvoli, kruna susreta kik boksera ove godine biće Zlatni kik bokser, međunarodni sportski događaj koji se organizuje na kraju takmičarske sezone gde se sumiraju uspesi i nagrađuju najbolji kik bokseri Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading