"DŽOKER" POVILENEO: Srpski MMA borac OBJASNIO OBJAVOM NA INSTAGRAMU!

Autor:

Sport

15.11.2020

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski MMA borac Aleksandar Ilić još uvek se nalazi na meti određenih kritika što je pred poslednju tuču u Zagrebu izašao uz stihove Dina Dvornika.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aleksandar Ilić

Kao što možda znate, Dvornik je bio Hrvat, pa je ovakav potez naišao na veliko negodovanje u rodnoj zemlji Ilića.

Vređali su ga mnogi po društvenim mrežama, do te mere da je čovek poznatiji kao "Džoker" morao da im odgovorio, a to je učinio na sebi svojstven način.

- Svi pušači ku**a koji imaju i dalje problem s muzičkim ukusima, izborom pesama, zameranjem što nisam izašao uz “Oj Kosovo, Kosovo”, “Marš na drinu”, Baju Malog Knindžu i slične pesme uz zastavu Srbije da bi ja nekom prosečnom Srbendi porastao u očima neka se odmah obrišu sami i prekinu da prate moj rad - objavio je Ilić na Instagramu, uz sliku sebe ofarbanog u zastavu Srbije.

"Džoker" se nije tu zaustavio.

- Ku**ite se tu velikim patriotizmom, a pola vas ne zna ni reči naše himne Bože pravde. Pola vas ne zna sve pravoslavne praznike i običaje. Da se sutra zarati uvukli biste se u šupe i tresli se u ćošku. Najveći uspeh vam je lečenje kompleks po komentarima - dodao je on.

Srpski borac je istakao da nema nameru da na borilište izlazi uz narodne pesme kako bi se dodvorio navijačima iz Srbije.

- Ne zato sto ih ne poštujem, već zato što me ne zanima da se ulizujem svom "komšiji" Eri Ojdaniću sa Ibarske magistrale, ne treniram uz takve pesme i ne lože me takve pesme… Razdvojite sport od politike iz vaših bolesnih mozgova. Isto tako nemam ništa protiv kad neko izlazi uz takvu muziku ako to njemu odgovara, prija i vozi ga na neki način. Samo napred - zaključio je Aleksandar Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading