(FOTO) Šta li im je TOLIKO SMEŠNO? Majk Tajson UGOSTIO KRAJNJE ZANIMLJIVU EKIPU, a kada vidite ŠTA SU RADILI, NEĆETE VEROVATI!

Autor:

Sport

13.11.2020

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni "Ajron Majk" uveliko se priprema za veteranski okršaj sa Roj Džouns Džuniorom, pa je u susret toj tuči ugostio krajnje nesvakidašnju grupu momaka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majk Tajson

Svetski poznati "Tajson Ranč" posetili su svojevremeni "Metta World Peace" Ron Artest, kontroverzni bokser Zeb Džuda, a šlag na torti bio je najbolji prijatelj Kim Džong Una Denis Rodman!

Oni su se na imanju čoveka koji je Evanderu Holifildu odgrizao uvo okupili kako bi mu pružili podršku tokom teških priprema za povratak boksu, ali deluje kao da su možda i probali malo "sensimilije" koju Tajson s ljubavlju gaji, pošto svi deluju krajnje naduvano!

Ipak, to je Amerika, gde je marihuana legalna u većini država, pa ni ne čudi što su bivši NBA asovi i Tajsonov kolega možda uživali malo ove biljke.

Bilo kako bilo, Majk Tajson moraće da se uozbilji do 28. novembra, pošto ga tada očekuje okršaj sa čovekom koj ima skor 66-9 i stoji za jednog od najboljih svih vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading