(VIDEO) Ili je LUD, ili je MNOGO GLUP: Lopov NAPAO DOM KRALJA UFC-a, pa je usledila POTERA KAO SA FILMA!

Autor:

Sport

02.11.2020

15:30 >> 15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lopovi u svojoj pohlepi često ne sagledaju stvari baš najrazumnije, pa je takav slučaj bio i kad je jedan od njih probao da obije kuću legendarnog UFC borca.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Džouns se dao u poteru za lopovom

Džon "Bounz" Džouns, po mnogima najbolji borac ikada u UFC i višestruki šampion polu-teške kategorije, i sam je sklon ekcesima, ali ovaj put se nije našao na naslovnicama zbog toga, već zbog pljačke koju je hrabro zaustavio.

Džouns je sinoć na svom Instragram profilu okačio krajnje neverovatan snimak.

Snimak je sa sigurnosnih kamera njegovog doma u Albakerkiju, a na njemu se vidi momak koji najpre prilazi kući, pa njegovim kolima, da bi potom zalajao pas.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džon Džouns u oktagonu ima samo jedan poraz, i to zbog diskvalifikacije

Sekunde su trebale MMA borcu da se pojavi u kadru, pa se lopov uveliko dao u beg, ali nije očekivao da će ga "Džoni Bounz" pojuriti niz ulicu, i to sa sačmarom u ruci!

Bizarnosti se nisu tu zaustavile, već je Džouns stigao kriminalca koji se zaključao u svoja kola.

Džouns je tada momku pokucao puškom na prozor i rekao mu:

- Sledeći put kad pokušaš da opljačkaš nekog, budi siguran da si brži od njega. - savetovao ga je svojevremeni kralj UFC. 

- Imao je sreće, a ja sam dovoljno pametan da ne pucam u čoveka dok beži. Mladi ljudi, znam da su teška vremena, ali vaš život je vredniji od nekih materijalnih stvari - zaključio je Džon Džouns.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dutch & Bones.

A post shared by BONY (@jonnybones) on Oct 20, 2020 at 11:30am PDT

 

Ako ubuduće baš budete morali da planirate pljačke, barem se potrudite da vaša meta ne bude UFC borac koji može da vas ubije golim rukama...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading