SJAJNE VESTI: U Australiji se sprema spektakl sa najmanje 25.000 navijača!

Autor:

Sport

28.10.2020

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijske vlasti planiraju najmanje 25 hiljada navijača dnevno na „Melburn kriket graundu“ za drugu probu australijske reprezentacije i meč protiv Indije koji je na programu 26. decembra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Drugi najmnogoljudniji grad Australije Melburn imao je velikih problema sa pandemijom koronavirusa, a maloprodajni i ugostiteljski objekti trenutno otvaraju svoja vrata posetiocima nakon tromesečne pauze.

Ministar sporta savezne države Viktorija Martin Pakula izjavio je da bi vlada trebalo da osmisli plan prema kojem bi slavni stadion koji prima 100 hiljada imao ispunjenu makar četvrtinu kapaciteta.

- Razgovarali smo sa Kriket savezom Australije i rukovodstvom stadiona i tek treba da donesemo odluku u zavisnosti od epidemiološke situacije. U ovom trenutku deluje da je 25 hiljada bezbedan i prikladan broj navijača tokom jednog dana na stadionu, a ne bismo isključili i veći kapacitet ako situacija to dozvoli - izjavio je Martin Pakula.

"Lokdaun“ u Melburnu je već otkazao jedan veliki sportski događaj u tom gradu – karneval Melburn kup, najveću manifestaciju konjičkih trka u toj zemlji, kojoj najčešće prisustvuje preko 90 hiljada gledalaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading