NOŽ U LEĐA KOMŠIJAMA: Hrvat ODLUČIO da igra za Srbiju!

Autor:

Sport

27.10.2020

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje za "delfine".

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Srbije tokom meča sa Hrvatskom u beogradskoj areni

Talentovani 19-godišnji vaterpolista Marko Radulović odlučio je da nastupa za reprezentaciju Srbije, potvrdio je on za "Večernje novosti".

Radulović je iz Rijeke, a igrao je za mlađe selekcije Hrvatske, a izbor je promenio u dogovoru sa sadašnjim trenerom Radničkog iz Kragujevca Urošem Stevanovićem.

- Kako me niko nije zvao iz HVS ja sam se dogovorio sa Urošem i stvar je bila rešena. Da nije bilo Stevanovića, cela ova priča ne bi ni bila pokrenuta. On je zaslužan za sve, mnogo mi je pomogao, ne samo što se tiče vaterpola - istakao je mladi vaterpolista.

On je sa 18 godina došao u Vojvodinu, potom je igrao za Šabac...

- Svojevremeno mi je bivši hrvatski reprezentativac Igor Hinić rekao da vremena u sportu nisu kao nekad i da je teško zadržati se duže u nekom klubu, što zbog finansija, rada, igranja u Evropi. To je normalno dok se ne pronađe sredina koja te zadovoljava. U Radničkom mi je izvanredno i nadam se da ću ostati što duže, jer osećam da sam napredovao poslednjih meseci - zaključio je Radulović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading