(VIDEO) SPEKTAKL I SUZE ZA KRAJ: Nurmagomedov savladao Gejdžija, pa ZAVRŠIO KARIJERU!

Autor:

Sport

24.10.2020

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U spektaklu koji se dugo čekao, Habib Nurmagomedov je izdominirao Džastina Gejdžija na UFC 254 događaju i ostvario veliku pobedu, a potom neočekivano završio karijeru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Habib Nurmagomedov

Borba je završena u drugoj rundi kada je Dagestanac "trianglom" u parteru "uspavao" Gejdžija.

Nogama ga je doslovno ostavio bez svesti na nekoliko sekundi, toliko da ni sudija nije primetio da je Gejdži tapnuo i predao borbu.

Habib je ostvario 29 pobedu i nema nijedan poraz.

Tako će i ostati jer je odmah posle borbe objavio kraj karijere.

 

 

Čim je završio meč obuzele su ga emocije, lio je suze i potom objavio da više ne želi da se bori jer mu je otac nedavno preminuo od koronavirusa.

- Bog mi je dao sve... Hvala Vam na svemu. Moj otac je bio uz mene ceo život i trenera Havija i ceo tim mnogo volim. Ovo je bila moja poslednja borba. Nema šanse da se vratim ovde bez mog oca. Ne mogu ovde da se vratim posle svega što se desilo sa mojim ocem. Kada mi je UFC ponudio Džastina, tri dana sam pričao sa majkom o tome da li bi trebalo da se borim bez mog oca. Obećao sam joj da će mi ovo biti poslednja borba. Ovo je moj poslednji nastup, znam samo da želim da me UFC stavio na prvo mesto pound for pound boraca. Neporaženi sam UFC šampion imam 13:0 skor u najjačoj konkurenciji i zaslužujem sve to. Hvala Lorencu Fertiti, hvala Dejni Vajtu i svima ostalima- rekao je emotivni Habib Nurmagomedov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading