OGROMNA TUGA: Preminula istinska legenda Partizana!

Autor:

Sport

05.10.2020

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolo klub Partizan objavio je tužnu vest, da je preminuo proslavljeni vaterpolo radnik i trener, Mirko Petrović Bosanac.

RepublikaFoto: VK Partizan
Mirko Petrović Bosanac

Decenijama je radio na Banjici, njegovo znanje je prenošeno generacijama, kroz njegovu školu su prošli mnogi slavni vaterpolisti Vaterpolo kluba Partizan i reprezentacije. Kako navode crno-beli, bio je čovek koga su deca i svi zaposleni obožavali, a on nije nikada skidao osmeh sa lica, čak i kada je bilo teško.

- Igor Milanović je bio perjanica moje prve generacije. A bilo ih je oko 40 pa po 30 u svakoj, pa računaj. Nabrajao je: Igor Milanović, Aleksandar Šoštar, Dejan i Darko Udovičić, Dejan Savić, Denis Šefik, Petar Trbojević, Danilo Ikodinović, Vanja Udovičić, Živko Gocić, Miloš i Mihajlo Korolija, Filip Filipović, Slobodan Nikić, Stefan Mitrović…- rekao je jednom prilikom u razgovoru za " Sportski žurnal".

I sam Filip Filipović je apostrofirao značaj slavnog trenera na njegovu karijeru.

- Vaterpolo sam počeo da treniram u sedmoj godini u čuvenoj školi Partizana na Banjici, kod trenera Mirka Bosanca i Petra Popovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading