(VIDEO) NEVEROVATNI KADROVI "VEČITOG" DERBIJA U BOKSU: Spektakl na Trgu Republike iz sasvim drugog ugla - srpski boks se podigao iz "kliničke smrti"!

Autor:

Sport

04.10.2020

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle 26 godina održan "večiti" derbi u boksu, i to u centru Beograda, na radost velikog broja ljubitelja borilačkih veština.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
"Večiti" derbi u boksu

Spektakl na Trgu Republike, a krajnji rezultat: Crvena zvezda - Partizan 10:8.

Bilo je žestoko u ringu kod spomenika Kneza Mihaila u centru Beograda - boks je opravdao epitet plemenite veštine. Publika je pokazala da se za Zvezdu i Partizan može navijati na jedan drugačiji i mnogo lepši način.

Otuda sve pohvale idu i organizatoru - Bokserskom savezu Srbije s predsednikom Nenadom Borovčaninom na čelu.

 

 

 

- Prezadovoljan sam kako je sve ispalo. Srbi vole boks. Okupili smo odlične borce iz cele Srbije, koji su zaista ostavili srce na Trgu republike. Idemo dalje, sve za dobrobit srpskog boksa - istakao je Nenad Borovčanin.

RepublikaFoto: Promo foto
Nenad Borovčanin

Nije zadovoljstvo krio ni zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. 

- Večeras na Trgu Republike veliki povratak boksa u Beograd! Bokserski meč između Crvene zvezde i Partizana. Bravo za Nenada Borovčanina koji je srpski boks podigao iz "kliničke smrti" u kome je bio decenijama- rekao je Vesić. 

Među gostima bilo je puno legendi boksa, koje je predvodio Tadija Kačar, a meč su gledali i Božidar Maljković, predsednik OKS, Nemanja Lalović, predsednik Svetske rvačke federacije, Nikola Penić, generalni sekretar SSAB, predsednik FK Grafičar Slobodan Govedarica i drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading