SVI SU OVO ČEKALI: Hamilton progovorio o Šumaheru!

Autor:

Sport

13.09.2020

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da je trka U ToskanI bila izuzetno teška zbog dva prekida, ali da je zadovoljan zbog 90. pobede u karijeri.

Mihael Šumaher dok je vozio za Mercedes

Šestostruki svetski šampion je pobedio u trci za Veliku nagradu Toskane, iako ga je na samom startu obišao timski kolega Botas.

- Sve je bilo pomalo ošamućeno. Imao sam utisak da su tri trke u jednom danu. Bilo je neverovatno teško danas, imao sam težak start. Staza je fenomenalna. Nije bilo lako zadržati Valterija Botasa, koji je bio brz tokom čitavog vikenda, a na početku sam bio iza njega - rekao je Hamilton posle trke.

Prva trka u istoriji Formule 1 na stazi u Mudjelu bila je haotična i u dva navrata je prekidana zbog incidenata na stazi.

- Svi ti ponovljeni startovi, koncentracija koja je potrebna za to vreme, to je zaista, zaista teško - naveo je on.

Hamilton ima 90 pobeda, jednu manje od rekordera Mihaela Šumahera.

- Moje srce se trka. Ludo je biti ovde i imati 90 pobeda - dodao je Hamilton, koji je i rekorder po broju trka u kojima je osvojio bodove - 222.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading