NOVI POČETAK: OK Partizan sa velikim ambicijama ulazi u sezonu!

Autor:

Sport

09.09.2020

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sezona, nove ambicije i novo ime. Tako se može okarakterisati današnji skup na Kalemegdanu, gde je predstavljen ženski i muški pogon odbojkaškog kluba Partizan Soccer.

RepublikaFoto: OK Partizan
OK Partizan

Predstavnicima medija obratili su se Željko Tanasković, legenda Partizana i srpske odbojke, Ljubomir Galogaža, prvi trener ženske ekipe, Bojan Janić, prvi trener muške ekipe, Duško Nikolić, šef Stručnog štaba, Ana Brđović, sportska direktorka, Peđa Golijanin, predsednik OK Partizan i predstavnici novog generalnog sponzora.

- Veoma važan dan za naš klub. Teška su vremena za sport i sada uz partnersku pomoć veliki kompanije rastu i nade ambicije. Muški tim je iskusan i očekuje nas takmičenje u evropskom kupu. Plan sa devojkama je da u Super ligi budu tvrd orah za sve, a da za dve sezone napadnemo sam vrh srpske odbojke. Odbojka je jedan od najlepših sportova i nadamo se da će se i situacija oko korona virusa uskoro smiriti, jer je totalno drugačije igrati pred praznim tribinama - poručio je Željko Tanasković.

Inače, OK Partizan svoje utakmice igra u Zemunu u Hali Master a od sledeće godine će igrati u Olimpijskom trenažnom centru, čija izgradnja na Dorćolu startuje krajem meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading