Fetel veruje u čudo pred trku u Meksiku

Sport

29.10.2017

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelna sezona Formule 1 polako se bliži kraju, a čini se da jedino čudo epskih razmera može da spreči Luisa Hamiltona da se ne okiti titulom šampiona. Uprkos tome, Sebastijan Fetel, koji je osvojio pol-poziciju na treningu, i dalje gaji nadu da može do naslova.

RepublikaFoto: twitter.com/Formula 1
Fetela još sam teorija drži u trci za šampionski naslov

Ono što je problem za nemačkog vozača formule jeste činjenica da i u slučaju pobede, Hamiltonu će za overu titule biti dovoljno da se plasira među prvih pet vozača na trci u Meksiko Sitiju.

- Nije sve pod mojom kontrolom kao što bih želeo, ali ćemo sve karte baciti na napad. Zaslužujemo dobar rezultat, Ferari zaslužuje dobar rezultat - rekao je Fetel.

Nemcu iz Ferarija je ovo bila 50. pol-pozicija u karijeri, a iza njega se plasirao Maks Ferštapen iz Red Bula, pa glavni rival Luis Hamilton u Meklarenu.

- Dao sam sve od sebe, poslednji krug je mogao biti malo brži, ali ne bih mogao da budem brz kao njih dvojica. I dalje idemo na pobedu, nadam se da ću bar imati šansu da se borim za nju sa nekim od njih - rekao je Hamilton.

Ukoliko Fetel ne pobedi, odnosno bude drugi, Britancu će za titulu biti dovoljna i deveta pozicija u Meksiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading