Sportski savez Srbije na važnom zadatku u Smederevskoj Palanci

Autor:

Sport

02.09.2020

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizuje se krucijalan sastanak sa lokalnim klubovima.

RepublikaFoto: SSS
Sportski savez Srbije

Generalni sekretar SSS Goran Marinković posetio je Smederevsku Palanku i u razgovoru sa predsednikom opštine i predstavnicima Palanačkog sportskog saveza upoznao se sa situacijom u sportu ove opštine.

- Upoznati smo sa planovima za razvoj sporta u Smederevskoj Palanci, ali i sa poteškoćama koje imaju. Ono što smo nažalost primetili je nedovoljna angažovanost nekih lokalnih klubova. Zato ćemo u dogovoru sa lokalnom samoupravom i Palanačkim sportskim savezom u narednih nekoliko nedelja organizovati sastanak sa klubovima, kako bismo im još jednom skrenuli pažnju na poštovanje Zakona o sportu i važnost njihove angažovanosti u sportu. Nepoštovanje zakona, nanošenje štete sportu i širenje negativnih uticaja neće biti tolerisano. Takođe pomenuli smo i obogaćenje sportske ponude akcijama koje će pokrenuti Sportski savez Srbije a za koje su vrlo zainteresovani ljudi u Smederevskoj Palanci - poručio je generalni sekretar Marinković.

 

Sportski savez Srbije nastaviće da kroz organizovanje panel diskusija edukuje sportske radnike i ne ostavlja mesta za nepoštovanje zakona i pravilnika pri funkcionisanju u sportu. Takođe nastoji se da se na što veći broj teritorijalnih sportskih saveza uveže zajedničkim organizovanjem akcija poput Malog sajma sporta, Seoskih igara Sportskog saveza Srbije, akcije "Budi zdrava - vežbaj sa nama".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading