REVOLUCIJA JE POČELA: Partizan pred rekonstrukcijom od temelja - prvi korak načinjen!

Autor:

Sport

30.08.2020

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni vaterpolista Filip Filipović, novi član Upravnog odbora VK Partizan, izjavio je da klub počinje novu eru i povratak na pravi put.

Filip Filipović

- Danas je počela nova era VK Partizan, uveren sam sa ciljem povratka na pravi put. Znamo šta VK Partizan predstavlja ne samo u sprskom vaterpolu već u sistemu srpskog sporta. Svesni smo zadataka koji su pred nama i pokušaćemo da u doglednoj budućnosti rezultatima uverimo ljude koji su nas izglasali, da su učinili pravu stvar.

- Smatram da Partizan zaslužuje svetlije dane, a siguran sam da su oni pred nama. Mogu da budem samo ponosan što se sve ovo odigralo ovako - rekao je Filipović novinarima posle skupštine održane u JSD Partizan u Humskoj.

Bivši igrač Partizana rekao je da će se vaterpolisti prvog tima vratiti na Banjicu, jer je "Banjica oduvek bila i ostaće hram i kuća VK Partizan, kao i da se za promene čekao pravi trenutak".

 

Možda smo zakasnili nekoliko meseci, da ne kažem godina, ali za promene nikad nije kasno. Srećan sam što je do tog trenutka došlo.

- Najteže će biti ljudima koji će se uhvatiti u borbu sa svim nadošlim problemima. Mislim da kao ekipa možemo da delujemo i budućnosti. Gledamo samo napred i ne osvrćemo se, tako su nas i u sportu učili - zaključio je Filipović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading