KONAČNO: Održana dugo očekivana VANREDNA SKUPŠTINA VK Partizan

Autor:

Sport

30.08.2020

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak promena na Banjici.

RepublikaFoto: Starsport
Skupština VK Partizan

Održavanje dugo očekivane vanredne Skupštine VK Partizan i odabir novog rukovodstva samo je prvi korak u procesu oporavka kluba.

Na mesto predsednika Upravnog odbora izabran je Jovan Lazarević, a članovi su: Radosav Mitrović,  Luka Saponjić, Dragan Bakvić, Filip Filipović, Marko Vukomanović, Drago Gudalović, Stefan Mitrović i Milan Aleksić.

Novi direktor VK Partizan je Nikola Kuljača.

RepublikaFoto: Starsport
Glasanje

- Napravili smo prvi, ali najvažniji korak, a to je promena rukovodstva i dolazak Ijudi koji su jednoglasni u ideji da Partizan mora da se vrati na put kojim je nekada išao. Skupština je protekla u najboljem redu, kako i dolikuje. Čeka nas težak posao, svesni smo izazova, ali timski idemo zajedno u savladavanje prepreka. Prioritet će pre svega biti da vratimo decu, kako bi Partizan ponovo bio mesto okupljanja nekih novih šampiona. Jedva čekamo da se vratimo na Banjicu - prvi su utisci novoizabranog rukovodstva VK Partizan.

Predsednik Skupštine kluba biće Srđan Mišković. U Nadzornoim odboru su Slobodan Nikić, Srđan Vidović i Miloš Golić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading