I softbol se vraća u normalu!

Autor:

Sport

19.08.2020

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korona virus poremetio je i planove u softbol sportu. Čini se da se u poslednjih mesec dana stvari vraćaju na svoje mesto. Sve je više treninga i u planu su odigravanja i domaćih takmičenja krajem septembra i u oktobru mesecu.

RepublikaFoto: Softbol savez Srbije
Povratak na teren

Softbol je najzastupljeniji u Vojvodini a klub 4 lava ima i velike ambicije ove sezone. Uz pomoć Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu održan je i letnji kamp u mestu Ada. Tereni u kompleksu Adica bili su na usluzi devojkama i mladićima ovog kluba iz Inđije.

- Cilj je da se uigravamo. Na kampu smo radili na sjajnim travnatim terenima ali je bilo vremena i za korišćenje otvorenog bazena. Ove godine smo imali velike planove, pre svega vezane za Indiju i pokretanje velike akcije za nove članove, mladih uzrasnih kategorija. Ali kovid 19 nikome u sportu nije dozvolio da sve sprovede u delo. Nastavljamo dalje. Kamp je pun pogodak a sada nastavljamo sa treninzima na otvorenom u Indiji i Novom Sadu - istakao je Milan Đorđević, najiskusniji igrač kluba, koji obavlja i funkciju selektora seniorske softbol reprezentacije Srbije.

RepublikaFoto: Softbol savez Srbije

U Softbol savezu Srbije u planu su odigravanja domaćih takmičenja u softbol sloi pič disciplini i novoj disciplini baseball5. Nada postoji da će se krajem oktobra odigrati i međunarodni turnir u Bugarskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading