VEČITO PITANJE: Zašto je Federer teniski Bog, a Đoković demon?

Autor:

Sport

14.08.2020

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marion Bartoli, šampionka Vimbldona iz 2013. godine, ne smatra da Rodžer Federer ima povlašćen tretman u medijima u odnosu na Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rodžer Federer

Na konstataciju voditelja emisije da se Novak često percipira kao demon u poređenju sa Federerom kao svecem, Francuskinja se ne slaže.

- Na to je izuzetno teško odgovoriti. Ne mislim da uvek štitimo Rodžera, već da je on uspeo da stvori imidž savršene osobe. Poznajem ga, pa mogu da kažem da to nije daleko od istine, ali i on je naravno ljudsko biće i može da pogreši – videli pre nekoliko dana na Tviteru kako se fotografiše bez maske i uzimajući olovke od svih. Apsolutno je tačno da ume da pogreši, ali ne mislim da je tolika razlika između tretmana koji pružamo Rodžeru i tretmana koji pružamo Novaku, taj komentar je prilično grub- rekla je Bartoli u Tennis Majors podkastu i dodaje:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marion Bartoli

- Mislim da će Novak mnogo naučiti iz svega što se desilo u poslednje vreme, da će sagledati posledice i na osnovu toga izgraditi imidž za budućnost. Mislim da ne moramo da kažemo da je Rodžer bog među ljudima i da ne smemo da mu sudimo šta god da uradi, to je već preterano- rekla je Bartoli.


Đoković je u četvrtak potvrdio da će učestvovati u Sinsinatiju i na US openu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading