BOMBA: Poznati glumac novi predsednik Zvezde!

Autor:

Sport

11.08.2020

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati srpski glumac Aleksandar Srećković Kubura postao je novi predsednik Upravnog odbora Šahovskog kluba Crvena Zvezda, koji ove godine slavi 75 godina od osnivanja.

RepublikaFoto: SD Crvena zvezda
Ilustracija

Kako se navodi u saopštenju, Srećković je dobio je poverenje svih članova Skupštine kluba i biće predsednik Upravnog odbora naredne četiri godine.

- Ljubav prema šahu rodila se kada je moj stariji sin Aleksa kao tinejdžer bio aktivan šahista i postizao zapažene rezultate. Zvezda je jedan od najstarijih šahovskih klubova koji je iznedrio naša najveća šahovska imena poput Svetozara Gligorića, Aleksandra Matanovića, Borislava Ivkova.... Želimo da joj vratimo staru slavu, podstaknemo obnovu šahovske igre u našoj zemlji, kao sporta za razvoj prvenstveno moždanih vijuga, strpljenja i logike. Nadam se da ću i u ovoj podeli odigrati važnu ulogu i vratiti staru slavu i Zvezdi i šahu - rekao je Srećković.

RepublikaFoto: Šahovski klub Crvena zvezda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading