BIĆE TO RAJ ZA SPORTISTE: Japanci izmislili najtanji kondom na svetu! Njima će napuniti automate u Olimpijskom selu

Autor:

Sport

03.08.2020

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće im biti lako da odole iskušenju i da se skoncentrišu na takmičenje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Olimpijske igre u Tokiju pomerene su zbog pandemije koronavirusa sa ove na sledeću godinu, a to će osim najvećeg sportskog događaja biti i manifestacija seksa u Olimpijskom selu. Upravo zbog toga, Japanci su napravili nove, ultra tanke i veoma izdržljive kondome.

Nije nikakva tajna da se sportisti u Olimpijskom selu intimno druže, s obzirom na veliki broj potvrda takvih navoda, upravo od sportista koji su imali odnose tokom Olimpijskih igara. Upravo zbog toga, u olimpijskiim selima postoje automati sa gomilom besplatnih prezervativa, a u Tokiju će oni biti nikad bolji po sportiste, tvrde Japanci.

Za naredne Olimpijske igre u zemlji izlazećeg sunca su izmislili ultra tanke kondome debljine 0,01 milimetar, koji pružaju osećaj stvarnog seksualnog kontakta, odnosno kao da se zaštita i ne koristi.

 

Takođe, veoma zanimljivo je to da su, bez obzira na njihovu minimalnu debljinu, veoma jaki i izdržljivi. Japanci navode da oni mogu izdržati 100.000 seksualnih pokreta, a da prosek tokom odnosa iznosi svega 260. To praktično znači da će sportistima ostati 99.740 "gratis" poteza, što je prilično neizvodljivo.

Oduševljenje sportista širom sveta nakratko je obustavila činjenica da će u Olimpijskom selu spavati na krevetima napravljenim od kartona, ali Japanci tvrde da će oni moći da izdrže sve, baš sve...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading